This is default featured slide 1 title
This is default featured slide 2 title
This is default featured slide 3 title

Kuchnia tradycyjna

1 POLĘDWICZKI WIEPRZOWE w sosie borowikowym (150g) 19,50
2 POLĘDWICZKA WIEPRZOWA w szynce parmeńskiej, faszerowana serem gorgonzola i suszonymi pomidorami (150g) 20,00
3 TALERZ MIĘS GLILLOWANYCH(200g) 19,00
5 SZNYCEL CIELĘCY PO WIEDEŃSKU(150g) 26,00
6 PANIEROWANY FILET DROBIOWY faszerowany szpinakiem i serem mozzarella (200g) 15,00
7 GRILLOWANE POLEDWICZKI DROBIOWE(150g) W SOSIE KURKOWYM i bukietem warzyw 16,00
8 GRILLOWANY FILET DROBIOWY PO HAWAJSKU (150g) 14,00
9 PLACEK PO WĘGIERSKU (400g) 18,00
10 T-BONE STEK (350g)  stek wołowy z koscią z poledwicy i rostbefu 49,00
RYBY
11 GRILLOWANY ŁOSOŚ W SOSIE SEROWYM (cena za 130g wg wagi) 21,00
12 HALIBUT Z SOSIE MAŚLANO – CYTRYNOWYM Z BROKUŁAMI (cena za 150g) 21,00
DODATKI DO DAŃ
pieczone ziemniaki ,  frytki , ryż z groszkiem i kukurydzą 6,00
bukiet warzyw gotowanych:brokuł,kalafior,marchewka 7,00
surówki do wyboru: z marchewki, kapusty,selera  lub  zestaw 3 surówek 6,00/7,00