This is default featured slide 1 title
This is default featured slide 2 title
This is default featured slide 3 title

Kuchnia tradycyjna

1 POLĘDWICZKI WIEPRZOWE w sosie borowikowym (150g)   18,50
2 POLĘDWICZKA WIEPRZOWA w szynce parmeńskiej, faszerowana serem gorgonzola i suszonymi pomidorami (150g)   19,00
3 TALERZ MIĘS GLILLOWANYCH(200g)   18,00
4 PIKANTNA KARKÓWKA Z GRILA (170g)   12,00
5 SZNYCEL CIELĘCY PO WIEDEŃSKU(150g)   25,00
6 PANIEROWANY FILET DROBIOWY faszerowany szpinakiem i serem mozzarella (200g)   14,00
7 GRILLOWANE POLEDWICZKI DROBIOWE(150g) W SOSIE KURKOWYM i bukietem warzyw   14,00
8 GRILLOWANY FILET DROBIOWY PO HAWAJSKU (150g)   13,00
9 PLACEK PO WĘGIERSKU (400g)   17,00
       
10 STEKI  (do wyboru sosy:pieprzowy, sos BBQ, sos musztardowy    
  T-BONE STEK (350g)  stek wołowy z koscią z poledwicy i rostbefu

TEXAS STEK (200g)  stek z polędwicy angusa

  49,00

39,00

  RYBY    
11 PSTRĄG NA MAŚLE CZOSNKOWYM(300g)   18,00
12 GRILLOWANY ŁOSOŚ W SOSIE SEROWYM (cena za 100g wg wagi)   12,00
13 SOLA W SOSIE MAŚLANO-CYTRYNOWYM Z BROKUŁAMI(150g)   14,00
14 SANDACZ Z ZAPIEKANKĄ ZIEMNIACZANĄ (150g)   22,00
   

DODATKI DO DAŃ

   
  pieczone ziemniaki ,  frytki , ryż z groszkiem i kukurydzą   5,00
  bukiet warzyw gotowanych:brokuł,kalafior,marchewka   6,00
  surówki do wyboru: z marchewki, kapusty,selera  lub  zestaw 3 surówek   4,00/6,00